Aperitive cu carne

Reteta Maioneza de pasare cu andive

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime

ingrediente

   250 g piept de curcan (sau rasol de gaina)
   500 g andive
   3 linguri de ulei
   2 linguri de otet
   sare
   piper
   2-3 linguri de maioneza
   2 oua rascoapte

mod de preparare

Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime, pregatite ca salata cu otet si ulei.


Se asaza pe o farfurie, iar deasupra se toarna un sos nu prea gros de maioneza cu mustar.


Imprejur se pun felii de oua rascoapte.


Pieptul de curcan poate fi inlocuit cu rasol de gaina.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete culinare:


Orez cu lapte reteta egipteana


Budinca de gris cu lapte si mere


Dulceata de nuci verzi
Incearca si Aperitiv cu sunca sau parizer
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de pasare cu andive" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.