• curatati si tocati pestele marunt• asezonati-l cu condimentele• adaugati gheata intr-un castron incapator, peste care puneti pestele condimentat
• curatati si tocati pestele marunt
• asezonati-l cu condimentele
• adaugati gheata intr-un castron incapator, peste care puneti pestele condimentat
• adaugati Wassabi si ulei aromat
• mixati cu blender vertical Breville Hand Blender pana obtineti o pasta omogena
• lasati-l la frigider pentru 2-3 ore, acoperit cu o folie de plastic
• umeziti-va mainile si modelati carnea in mititei de dimensiune potrivita
• incingeti o tigaie grill, adaugati o lingurita de ulei si apoi puneti micii in aceasta
• lasati-i circa 2-3 minute pe fiecare parte.
Pofta buna!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataCiorbita de ''verisoare'' dulci cu legume pline de vitamine,intareste sistemul imunitar ( sper ca am zis un adevar,ramane de...
Ciorbita de perisoare cu amestec de legumeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii