Aperitive cu carne

Reteta Pateu aperitiv cu carne macra

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru pateu aperitiv cu carne macra lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de 1/2cm. Framintati telemeaua cu untul, faina, ouale, lapte si sare.

ingrediente

Pregatiti un aluat obisnuit folosind:
   1 kg de faina
   1/2kg de untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori
   1 pahar mic de apa calduta
   drojdie si sare
   Pentru umplutura din branza
   1/2kg de telemea cu 100 g de unt
   2 linguri de faina
   2 oua intregi
   putin lapte si sare
Pentru umplutura din carne:
   1/2kg de carne macra

mod de preparare

Pentru pateu aperitiv cu carne macra lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de 1/2cm. Framintati telemeaua cu untul, faina, ouale, lapte si sare (ingredientele pentru umplutura din branza). Rumeniti pe jumatate, in putina grasime, carnea macra, taiata in bucati mici. Adaugati foarte putina apa si lasati 15 minute carnea sa fiarba inabusit. In acest timp, intr-o tava, la cuptor, coaceti o ceapa, potrivit de mare. Cand carnea s -a racorit bine treceti-o prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, adaugati 2 oua crude, sare si piper dupa gust.


Incearca si Chec sarat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu aperitiv cu carne macra" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.