Aperitive cu carne

Reteta Rulade cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Ceapa si usturoiul se taie marunt.
Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, f

ingrediente

   500 gr carne tocata
   un ou
   2 felii de paine
   o legatura de patrunjel
   o ceapa
   3 catei de usturoi
   10 felii de cascaval
   2 lingurite de chimen

mod de preparare




Ceapa si usturoiul se taie marunt.


Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine. Se condimenteaza cu sare si piper.


Se amesteca pana se omogenizeaza.


Se ia o tava si se unge cu unt sau ulei.


Se pune jumatate din carnea tocata, peste care, in mijloc, se aseaza feliile de cascaval.


Se pune restul de carne tocata si se baga la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pana se coace.
Se lasa la racit si se serveste rece, ca aperitiv.


Alte retete recomandate:
Incearca si Pate de ficat de casa, cu coniac si mar copt
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.