Aperitive cu carne

Rulouri calde la minut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Rosu Dana 792 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In feliile de sunca se aseaza jumatati de felii de brinza topita taiate pe diagonala si pastaile astfel incit capetele sa iasa putin in afara suncii p

ingrediente

   10/12 felii sunca presata
   un pachetel brinza topita feliata
   pastai fierte intregi din conserva sau proaspete
   3-4 oua
   150 ml smintina
   100 gr. cascaval ras
   condimente dupa gust

mod de preparare

In feliile de sunca se aseaza jumatati de felii de brinza topita taiate pe diagonala si pastaile astfel incit capetele sa iasa putin in afara suncii presate. Se ruleaza si se prind cu o scobitoare pentru a nu se desfasura. Se pun intr-o tava cu folie de aluminiu unsa cu unt/ulei sau margarina. Ouale se bat foarte bine apoi se incorporeaza smintina, se condimenteaza dupa gust si se torna peste rulourile din tava. Deasupra, "ploaia de cascaval ras" care dupa coacere va forma o crusta aurie delicioasa. Pentru a da un aspect mai atragator, se poate presara putin marar tocat deasupra. Totul se da la cuptor pentru 10-15 minute.
Rulorile se servesc calde ca aperitiv insa pot face si deliciul unui fel doi cu garnitura de cartofi fierti cu un sos de smintina, brinza sarata si marar
Incearca si Placinte Englezesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri calde la minut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite