Aperitive cu carne

Rulouri de carne cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
miron cristina 1083 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se pregateste ca pentru snitele: se taie felii, se bate cu ciocanul special, se sareaza si se unge pe o parte cu mustar. Se lasa la rece 15-20

ingrediente

   1 kg. carne de porc fara os si grasime
   1 kg. spanac verde sau un borcan cu spanac conservat
   o ceapa
   2-3 lingurite mustar cu hrean
   sare
   piper
   cimbru
   ulei

mod de preparare

Carnea se pregateste ca pentru snitele: se taie felii, se bate cu ciocanul special, se sareaza si se unge pe o parte cu mustar. Se lasa la rece 15-20 min., timp in care se pregateste umplutura: spanacul, daca este crud, se fierbe in putina apa, apoi se paseaza. Ceapa se taie marunt, se caleste in ulei si se adauga in pireul de spanac. Se condimenteaza dupa gust.
Pe fiecare felie de carne se adauga citeva linguri de spanac - in functie de marimea bucatii de carne - la un capat. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.
Rulourile se aseaza pe o tava unsa, apoi se lasa in cuptorul preincalzit pana se rumenesc. Din cind in cind, in timpul coacerii, se stropesc cu ulei.
Incearca si Clatite de pui cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite