Culoare, gust si savoare, aperitivul de vis pentru noaptea dintre ani!
Se taie pieptul de pui in bucati groase de cca 1 cm care se intind cu un ciocan de snitele. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se incinge uleiul de masline si calim ceapa rosie taiata julien si ardeii grasi taiati cubulete mici impreuna cu kaizerul taiat si el in cubulete si 2 catei de usturoi, feliati subtire. Se adauga si ciupercile feliate si se calesc pana se inmoaie bine. Se sareaza si condimenteaza totul dupa gust, apoi se da tigaia deoparte sa se raceasca un pic. Se adauga oul batut si verdeata taiata fin. Se asaza cate o felie de jambon uscat, deasupra lui cate o bucata de piept batut si apoi cate o lingura de umplura de ciuperci si se ruleaza usor, apoi se prinde cu cate o scobitoare de bambus. Se fac toate rulourile (cam 5 sau 6 bucati), apoi se asaza intr-o tavita mai inalta (de chec), se stropesc cu un pic de ulei de masline, se adauga si paharelul de vin, se mai completeaza cu un pahar de apa, apoi presaram boabele de piper si foile de dafin. Dam la cuptor cca. 40 de minute, udand cand si cand cu zeama din tavita. Se scot din cuptor cand se rumenesc frumos si apoi se indeparteaza scobitorile. Se servesc calde alaturi de o garnitura Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii