Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci coapte in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
alice_ciobanu postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Reteta video: Ciuperci umplute - Philips Multicooker"
 
Ciuperci coapte in aluat

ingrediente

   ciuperci champignon - vreo 15
   cred ca au fost
   un ou
   delikat
   vreo 60-70 gr faina
   100 ml lapte
   3 linguri de ulei

mod de preparare

Ciupercile au fost spalate si curatate. Unele dintre ele care au fost mai mari, au ramas fara codite.

Din ou, lapte, faina, delikat si trei linguri de uleiam facut un aluat ca la clatite, de consistenta ceva mai groasa.

Am luat apoi fiecare ciuperca, am trecut-o bine prin compozitia aceea groasa si spumoasa si le-am aruncat intr-o tigaie cu ulei bine incins. Le-am prajit pe ambele parti si apoi le-am devorat.....


Se consuma fierbinti, dar mie mi-au placut foarte tare reci. Noi le-am folosit ca garnitura langa un macrou prajit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.

Incearca si Volovane cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci coapte in aluat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.