Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Carnea de pui sau curcan se spala.

ingrediente

Pentru 10 portii:
   ciuperci proaspete - 1 kg
   carne de pui/curcan - 400 g
   ceapa - 150 g
   ulei - 100 ml
   marar - 1 legatura
   patrunjel - 1 legatura
   cascaval - 100 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Carnea de pui sau curcan (piept sau pulpa) se spala si se da prin masina de tocat cu sita fina. Ceapa se curata, se spala si se da prin masina de tocat cu sita fina. Mararul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Cozile de ciuperci, impreuna cu carnea de pasare, ceapa, sarea, piperul, mararul si patrunjelul, se calesc putin in 100 ml ulei. intr-o tava unsa cu ulei se aseaza ciupercile, care se umplu cu aceasta compozitie si se introduc la cuptor pentru cca 35-40 minute. Cand ciupercile umplute sunt aproape gata, se presara cascavalul ras si se mai lasa 5 minute.




Ciupercile cu carne de pasare se servesc reci sau calde.


Incearca si Ciuperci umplute
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carne de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.