Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Alegeti ciuperci aproximativ de aceeasi marime, separati-le piciorusele si spalati-le sub jet de apa rece.
Puneti palariile ciupercilor intr-o tava u

ingrediente

   12-15 ciuperci albe (frumoase si mari)
   3 linguri cu cascaval ras
   ulei
   maioneza
   marar verde tocat fin

mod de preparare

Alegeti ciuperci aproximativ de aceeasi marime, separati-le piciorusele si spalati-le sub jet de apa rece.


Puneti palariile ciupercilor intr-o tava unsa cu ulei, sarati-le putin si dati-le la cuptor potrivit de fierbinte. Piciorusele ciupercilor, spalate, fierbeti-le in putina apa timp de 20 de minute.


Cand sunt gata, scoateti-le din apa, tocati-le marunt si combinati-le cu maioneza.


Lasati apoi ciupercile coapte in tava sa se raceasca, puneti-le pe platou de metal si umpleti-le cu compozitia de mai sus.


Deasupra ciupercilor umplute puneti cascaval ras si dati vasul respectiv la cuptor pentru 3 minute.
Pofta buna!





Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:


Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa


Tocanita cu ciuperci


Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Incearca si Ciuperci la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.