Aperitive cu ciuperci

Ciuperci umplute cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se spala ciupercile, se desprinde piciorul de palarie si se lasa sa se scurga bine de apa. Se pun palariile intr-o tava unsa cu ulei, se

ingrediente

   1/2 kg ciuperci mari
   1-2 linguri parmezan sau cascaval ras
   1 lingurita marar tocat fin
   1 lingura ulei
   maioneza dintr-un ou

mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile, se desprinde piciorul de palarie si se lasa sa se scurga bine de apa. Se pun palariile intr-o tava unsa cu ulei, se sareaza putin fiecare, apoi se dau la cuptor. Coditele se pun la fiert in apa putin sarata, iar dupa ce sint gata, se lasa sa se raceasca, se toaca marunt cu cutitul si se amesteca cu maioneza preparata dintr-un ou. Ciupercile scoase din tava, racite si asezate pe un platou presarat cu marar tocat se umplu cu umplutura pregatita
Se servesc presarate cu parmezan sau cascaval ras
Incearca si Ciuperci umplute cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite