Aperitive cu ciuperci

Reteta Strudel Tirolez cu sunca si ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
roxana_29260 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Strudel cu Visine (Reteta Video)"
 
Strudelul tirolez, adica cu sunca, cascaval si ciuperci serveste si ca gustare, dar si ca aperitiv delicios. Se taie sunca si cascavalul feliute. Se intinde foietajul in tava in care in prealabil se pune hartie de copt.

ingrediente

   1 foietaj
   150 gr. sunca
   150 gr. cascaval
   1 conserva de champignon feli de 200 gr
   1 ou

mod de preparare

Se taie sunca si cascavalul feliute. Se intinde foietajul in tava in care in prealabil se pune hartie de copt. Se formeaza un strat suprapus de sunca pe toata lungimea strudelului se lasa liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se fromeaza al doilea strat de cascaval si al treilea strat de ciuperci. Se ruleaza cu atentie foietajul, se apasa bine pe margini ca sa nu iasa compozitia si se unge cu oul batut pe deasupra. Se baga la cuptorul incins la 180 °C pt 35-40 minute.


Strudelul Tirolez cu sunca si ciuperci se taie feli si se serveste cald.

Incearca si Ciuperci cu ton
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel Tirolez cu sunca si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite