Aperitive cu ciuperci

Tartine cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala foarte bine ciupercile, se taie marunt sau se trec prin masina de tocat. In uleiul fierbinte se caleste ceapa 1-2 minute, se adauga ciupercil

ingrediente

   150 gr. unt
   50 gr. cascaval
   250 gr. ciuperci
   1 buc. ceapa
   putin ulei
   1-2 foi de dafin
   2 linguri zeama de lamiie
   vin sau otet
   piper
   marar
   patrunjel verde
   sare

mod de preparare

Se spala foarte bine ciupercile, se taie marunt sau se trec prin masina de tocat. In uleiul fierbinte se caleste ceapa 1-2 minute, se adauga ciupercile, foile de dafin, zeama de lamiie (vin sau otet), se potriveste de piper si sare dupa gust. Se lasa vasul la foc mic pe plita sa fiarba incet pina se evapora tot lichidul. Cind se ia vasul de pe foc, se pun mararul si patrunjelul verde. Cind preparatul s-a racit, se pune si untul frecat. Cu aceasta compozitie se ung felii de chifle si deasupra se presara cascaval.
Incearca si Ciuperci gratinate
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite