Se curata telina, dupa care se pune intr-un castron cu apa in care in prealabil am pus si zeama de la un lime. Sunca de Praga se taie cubulete de cat
Se curata telina, dupa care se pune intr-un castron cu apa in care in prealabil am pus si zeama de la un lime. Sunca de Praga se taie cubulete de cat mai mici dimensiuni. Pieptul de pui se fierbe cu diferite condimente (inclusiv piper alb si coriandru) dupa care se lasa sa se raceasca si e taiat tot cubulete. Rodiile se curata si ramane fructul (boabe de mici dimensiuni). Kiwi se curata si se taie cubulete. Telina se da pe razatoare fina si se amesteca cu maioneza, apoi se pune sunca si pieptul de pui, sare dupa gust, kiwi si fructul de rodii..Se amesteca cu grija.
Se serveste in pahare tip cupa sau scotch. Pe fundul paharului se pune o felie de lime, apoi se pune cocktail-ul.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii