Crochetele de cartofi cu mozzarela pot fi servite cu succes ca aperitiv la orice eveniment festiv. Recomandam mozzarela granarolo pentru aceasta reteta.
1. Cartofii se fierb intregi in apa cu sare. Se decojesc dupa ce se racesc si se dau prin masina de tocat.
2. Peste pireul de cartofi astfel obtinut adaugati un ou, untul, parmigiano reggiano Granarolo, sarea, cimbrul, oregano. Amestecati bine.
3. Dupa ce amestecul s-a racit modelati crochete de aproximativ 50g.
4. Taiati mozzarella Granarolo cuburi si umpleti fiecare crocheta cu cate un cub de mozzarella Granarolo.
5. Bateti cu furculita celelalte doua oua.
6. Treceti fiecare crocheta prin faina, apoi prin ouale batute si rostogoliti-le prin pesmet.
7. Aranjati crochetele date prin pesmet intr-o tava si introduceti la cuptor, la 200 grade Celsius, timp de 15-20 de minute.
Serviti crochetele de cartofi cu mozzarella cu salata verde si morcovi taiati julienne.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu inventăm apa caldă! E doar o rețetă bună pentru un picnic reușit, pentru pus la pachet sau chiar pentru un fel...
Snitel parizian din piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii