Aperitive cu legume

Salata cu de toate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
PAUN postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb cartofii in coaja, se racesc si se taie cuburi sau felii nu prea subtiri. Ceapa se taie julien. Castravetele se taie felii. Ardeiul se taie j

ingrediente

   cartofi fierti in coaja
   ardei gras
   ceapa
   castravete crud
   masline
   oua fierte tari
   conserva de ton
   maioneza
   piper
   sare
   rosii pentru garnisit
   patrunjel pentru garnisit

mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se racesc si se taie cuburi sau felii nu prea subtiri. Ceapa se taie julien. Castravetele se taie felii. Ardeiul se taie julien. Ouale se taie felii pentru ornat. Rosiile daca sint mici se taie rondele, daca sint mari, se taie felii. Patrunjelul se toaca. Tonul trebuie sa fie bucatele. Maslinele se lasa intregi.
Se amesteca ardeiul, cartoful, castravetele, tonul, ceapa, maioneza (dupa gust), sarea, piperul, maslinele, apoi se orneaza cu maioneza, rosii, patrunjel tocat si masline.

Se poate servi ca salata sau ca garnitura
Incearca si Dip de sfecla
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu de toate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite