Se bate oul ca si pentru omleta si se toarna, ca o clatita, in tigaia in care s-a incins o lingurita de ulei. Cand e aproape gata se unge clatita cu b
Se bate oul ca si pentru omleta si se toarna, ca o clatita, in tigaia in care s-a incins o lingurita de ulei. Cand e aproape gata se unge clatita cu branza topita, ketchup-ul si apoi se presara deasupra celelalte ingrediente, dupa care se ruleaza, cu grija sa nu se rupa, ca o clatita.
Se serveste la micul dejun, cu paine si salata de rosii.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradUnde esti copilarie? Stiu, te-am gasit in suflet! Unde sunt dulciurile copilariei? Stiu, in caietul mamei, acolo le gasesc,...
Tort cu crema de ness si aroma de portocaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii