Aperitive cu oua

Reteta Ochiuri gratinate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se prepara sosul alb din 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pahar lapte si sare. Se introduc in sosul alb 100 gr cascaval ras pe razatoarea mica. Se to

ingrediente

   6 oua
   1 lingura faina
   cascaval
   pesmet
   unt
   sare
   1 pahar lapte

mod de preparare

Se prepara sosul alb din 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pahar lapte si sare. Se introduc in sosul alb 100 gr cascaval ras pe razatoarea mica. Se toarna sosul alb intr-un vas de sticla incasabil iar peste sos se sparg ouale, Ia distanta intre ele, apoi se pune din nou un strat de sos alb si un strat de cascaval ras. Se pudreaza sosul cu pesmet, se stropeste cu unt, apoi se introduce vasul in cuptor sa se coaca compozitia.
Ochiurile gratinate se servesc calde.



Alte retete:



Zacusca

Galuste cu prune

Papanasi fierti
Incearca si Omleta cu ciuperci si mozzarella
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri gratinate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.