Aperitive cu oua

Omleta cu cas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in untura incinsa.

ingrediente

   6 oua
   6 linguri lapte
   o lingura untura
   o lingurita faina
   100 gr. cas
   sare
   piper

mod de preparare

Galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in untura incinsa.


Se serveste fierbinte, presarata cu cas ras

Incearca si Oua cu ansoa
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cas" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite