Aperitive cu oua

Reteta Omleta frantuzeasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata cartofii de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala emailata, mai mare, se pune o ceasca de ulei, apoi se pun cartofii impreuna cu s

ingrediente

   100 g slanina
   4 cartofi fierti in coaja
   1 ceasca mica de ulei
   sare
   6 oua crude
   100 g svaiter
   piper macinat

mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala emailata, mai mare, se pune o ceasca de ulei, apoi se pun cartofii impreuna cu slanina taiata fasii subtiri. Se lasa sa se prajeasca cartofii, apoi se scoate totul pe o farfurie. Din cele sase oua, batute bine, impreuna cu svaiterul taiat cubulete mici, sarate si piperate dupa gust, se face o omleta. In uleiul ramas de la cartofi, se pune la prajit omleta. Omleta se intoarce cu grija, ca sa nu se rupa, apoi se scoate cand s-a rumenit pe ambele parti.
Cartofii si slanina se pun deasupra omletei, se ruleaza si se serveste cu castraveti murati sau salata de sezon.





Alte aperitive retete recomandate





Ciuperci umplute


Chiftelute


Rulada spanac
Incearca si Franzelute cu tarate si mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta frantuzeasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.