Aperitive cu oua

Reteta Omleta lipoveneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste oua. Se sareaza si se pipereaza. S

ingrediente

   5 oua
   5 crenvusti de pui
   5 felii de salam uscat
   150 gr cascaval
   sare
   piper
   1 cescuta de faina
   3 rosii
   2 linguri bulion
   100 gr cas de oaie

mod de preparare

Se sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste oua. Se sareaza si se pipereaza. Separat, se spala rosiile si se dau pe razatoare peste compozitia rezultata. Se adauga piper dupa gust si cele 2 linguri de bulion. Se amesteca energic, apoi se adauga treptat ceasca de faina. Se amesteca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga ulei intr-un vas si se toarna compozitia rezultata. Se rade casul de oaie de razatoare si se presara apoi deasupra omletei.

Se serveste simpla sau cu acrituri. Alte retete: Chiftele Placinta cu carne Saratele

Incearca si Oua tari cu sos grecesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta lipoveneasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.