Aperitive cu oua

Reteta Oua cu maioneza si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale cu maioneza si patrunjel este un aperitiv festiv clasic si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare, se racesc, se curata de coaja.

ingrediente

Pentru 10 portii:
   oua - 5 bucati
   maioneza - 200 g
   patrunjel verde - 1 legatura

mod de preparare

Ouale cu maioneza si patrunjel este un aperitiv festiv clasic si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Patrunjelul verde se spala si se curata. Jumatatile de ou se aseaza pe un platou si se orneaza cu maioneza. Deasupra, se decoreaza cu frunze de patrunjel.




Ouale cu maioneza si patrunjel se serveste rece.


Incearca si Oua umplute cu brinza garnisite cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu maioneza si patrunjel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.