Aperitive cu oua

Oua umplute cu brinza de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron si se fre

ingrediente

   6 oua
   1 galbenus crud
   2 linguri unt
   2 linguri brinza rasa (brinza de oaie)
   1 lingurita marar tocat
   sare
   crengute de marar

mod de preparare

Se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron si se freaca bine cu untul, adaugind si un galbenus crud, brinza si sarea. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de albus, se presara cu marar tocat si se asaza pe farfurie.
Marginile farfuriei se garnisesc cu crengute de marar
Incearca si Tartine cu oua
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu brinza de oaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite