Aperitive cu oua

Oua umplute cu ficat cu aroma de coniac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreu

ingrediente

   4 oua
   2 buc. ficat de gaina
   o ceapa
   o lingurita cu virf de unt
   2 linguri de coniac
   sare
   piper
   citeva frunze de salata verde

mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt ficatul taiat in bucati mici, impreuna cu ceapa. Cind ceapa se aureste, se ia vasul la o parte, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga in compozitie galbenusurile fierte. Se da totul de doua ori prin masina de tocat. Se omogenizeaza amestecul, se pune coniac si se umplu albusurile.
Se asaza pe platou peste frunze de salata verde, taiate, si se servesc in urmatoarele 5 minute
Incearca si Omleta cu cartofi si marar
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ficat cu aroma de coniac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite