Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se sfarame.
Galben

ingrediente

   6 oua
   50 g unt proaspat
   1 lingurita pasta de peste (ansoa)
   citeva frunze de salata verde

mod de preparare

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se sfarame.


Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga: untul si o lingurita de pasta de peste. Toate acestea se freaca bine pina ce se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile.


Se aseaza pe o farfurie si se pun imprejur frunze de salata verde.
Pofta buna!





Alte retete culinare


recomandate:


Ciorba de vacuta


Chiftele de dovlecei


Dovlecei cu branza la cuptor
Incearca si Oua cu branza in sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.