Aperitive cu peste

Reteta Asort

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
Saigiu_40829 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pe un platou sau farfurie rotunda se pune la mijloc tonul scurs bine si stropit cu cateva picaturi de lamaie (optional) de jur imprejur orezul fiert r

ingrediente

   o conserva ton
   100-150 gr. orez bob lung
   50-100 gr. masline negre
   3 linguri maioneza
   3 oua
   3 rosii

mod de preparare

Pe un platou sau farfurie rotunda se pune la mijloc tonul scurs bine si stropit cu cateva picaturi de lamaie (optional) de jur imprejur orezul fiert racit si amestecat cu maioneza picanta (optinal se pune in maioneza mustar piper si lamaie zeama), apoi sferturi de rosii combinate cu sferturi de oua fierte tari si se orneaza cu masline.
se taie ca la tort
Incearca si Pastrav cu piper verde si lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Asort" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.