Bruschetele sunt aperitivul perfect si le poti pregati in sute de feluri, de la cele clasice cu rosii, pana la cele cu somon afumat, ansoa, branzeturi cu mucegai nobil si multe altele.
Taie rosiile pe jumatate si inlatura semintele cu ajutorul unei lingurite.
Tapeteaza-le apoi cu cateva servetele si lasa-le la scurs cca 20 min.
Zdrobeste busuiocul intr-un mojar, adauga 2 linguri de ulei de masline si potriveste de sare si piper.
Taie bagheta felii oblice.
Taie usturoiul pe jumatate, pe lungime. Unge feliile de paine cu ulei de masline, apoi cu usturoi si presara parmezan ras pe deasupra.
Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade, pentru cateva minute, pana se rumenesc.
Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca.
Taie rosiile cubulete. Amesteca-le apoi cu busuiocul si uleiul de masline.
Pune cate o lingurita din rosiile amestecate cu busuioc peste fiecare bucata de paine in parte.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii