Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu carne si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.
Se taie marunt un rest d

ingrediente

   12 rosii mijlocii
   putina carne de pasare fiarta
   sau fripta
   3-4 ciuperci
   sare
   piper
   putin otet
   patrunjel
Pentru maioneza:
   1 galbenus
   1 lingurita de mustar
   50 g ulei

mod de preparare

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.

Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiarta sau fripta, se amesteca cu maioneza, adaugind citeva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare.

Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca, si se asaza pe farfurie, cu frunze de patrunjel verde imprejur.
Pofta buna!



Alte retete

recomandate:

Ciorba de fasole verde

Ciorba de peste

Ciorba de perisoare a la grec
Incearca si Rosii umplute cu vinete
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu carne si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.