Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu cus-cus

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 30m 
gospodariu postat de
Postat pe: 28-01-2017
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Sangria picanta cu vin rosu si busuioc"
 
Un aperitiv sanatos si usor de preparat.

ingrediente

4 portii

   4 roșii mari
   1 ½ cană supă de legume
   1 cană de cus-cus
   3-4 frunze busuioc
   1-2 linguri semințe de floarea-soarelui
   2-3 linguri ulei de măsline
   2 linguri de măsline negre fără sâmburi
   1 ardei rosu, tăiat cubulețe
   mentă proaspata

mod de preparare

Se iau roșiile, se crestează un căpăcel, se scobesc în interior și apoi se pun la scurs. Între timp, se pune cuș-cuș-ul în supa de legume fierbinte și se lasă la înmuiat timp de 5-10 minute. După ce se răcește puțin, se amestecă cuș-cuș-ul împreună cu restul ingredientelor și se umple fiecare roșie cu compoziția obținută. Se decorează cu verdeață și cu semințe de floarea-soarelui ușor rumenite.
Incearca si Rosii umplute cu ton
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu cus-cus" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.