Crochete cu prosciutto crudo este un aperitiv crochete cu sunca. Este o reteta de aperitiv festiv delicios si simplu de pregatit.
Preparare beshamel: untul se pune intr-o cratota la topit la foc mic apoi se adauga faina si se amesteca energic se pune laptele firabinete cate putin si se amesteca cu telul, se lasa sa fiarba 5 min. amestecand continuu se adauga sare, piper si scortisoara si se ia de pe foc. Prosciutto crudo se taie cuburi apoi se pune peste beshamel , la fel si maslinele , galbenusul si se amesteca bine. Se da la frigider 15 min .
Ouale se bat bine cu sare si piper.
Se scoate din frigider amestecul obtinut se formeaza crochete( mainile se uda cu apa rece pentru a le putea forma) se trec prin ou apoi prin pesmet si se prajesc in ulei bine incins.
Se scot pe un prosp de hartie pentru a absoarbe excesul de ulei iar dupa ce se rasesc se servesc.
Tehnologia cu incalzire 3D caldura functioneaza uniform si nu este nevoie sa amesteci iar cu cele 12programe de gatire pot satisface toate poftele familiei mele.
Crochetele se servesc reci.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii