Se taie vinetele in doua, pe lungime. Cu virful unui cutit se face o incizie de jur imprejurul vinetelor. Se sareaza putin si se lasa 20 de minute. Se
mod de preparare
Se taie vinetele in doua, pe lungime. Cu virful unui cutit se face o incizie de jur imprejurul vinetelor. Se sareaza putin si se lasa 20 de minute. Se cresteaza vinetele, se pun citeva bucatele de unt si se dau la cuptor (incalzit dinainte) timp de 20 de minute, intr-o farfurie de sticla unsa cu unt. Dupa aceea se scoate, cu o lingurita, miezul din jumatatile de vinete. Se prajeste usor in unt ceapa, se adauga rosiile curatate de coaja si toata carnea, zeama de lamiie si miezul vinetelor. Se umplu vinetele si se pun la cuptor pentru citeva minute. Se prepara jumarile din cele 4 oua si se garniseste mijlocul fiecarei vinete.
Incearca si Jumari dulci indiene
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari cu vinete umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Jumari
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe