Merg si ca aperitiv dar si ca fel principal daca adaugam o salata sau o garnitura!
Spalam carnea,o lasam la scurs ,o batem usor cu ciocanul de snitele apoi o condimentam cu sare si piper macinat. Asezam carnea intr.un vas. Facem un amestec din ulei de masline,vin,mustar,cimbru si boabe de piper pe care il turnam peste carne .
Amestecam bine, acoperim vasul si il dam la frigider unde il tinem circa 3 ore. Scoatem carnea din amestecul de mai sus , o tamponam cu un servetel de bucatarie. Asezam fiecare bucata de carne in parte pe cate o bucata de folie de aluminiu.
Punem pe fiecare bucata de carne cate o lingura sanatoasa cu legume. #Legumele au fost fierte in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
Le-am lasat la scurs si le-am amestecat cu mararul taiat marunt. Rulam fiecare bucata de carne in parte si apoi o impachetam in folie asa cum se vede mai jos.
Asezam rulourile intr-o tava, adaugam o cana cu apa si dam la cuptor pentru circa 50 min. Scoatem tava din cuptor, indepartam folia de aluminiu de pe fiecare rulou in parte si dam din nou la cuptor pentru circa 10 min. pentru a se rumeni putin.
Servim calde alaturi de o garnitura sau o salata.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii