Sangria de vara este o bautura pe baza de vin aromata si racoritoare. Joaca-te cu forma fructelor dar si cu coloritul pentru un efect garantat. Noi iti propunem varianta cu capsuni, afine si pere.
Sangria de vara se prepara foarte usor si este foarte aromata. Noi va propunem varianta cu capsuni, afine si pere.
Tot ceea ce aveti de facut este sa curatati si sa spalati fructele, dupa care sa le taiati felii. Pentru un aspect placut, dar mai ales daca doriti sa va impresionati invitatii, va sugerez sa decupati fructele (cele care pot fi decupate, bineinteles) in diferite forme, cu ajutorul inelelor pentru fursecuri.
Apoi amestecati toate ingredientele intr-o carafa si dati la frigider pentru cel putin 4 ore. Ideal ar fi sa stea o noapte la frigider.
Sangria de vara se serveste rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii