Mojito cu rom alb

Mojito cu rom alb este o bautura traditional cubaneza foarte indragita in lumea intreaga. Se face cu rom.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Mojito cu rom alb

Ingrediente

  • 2 lingurite de zahar
  • 4-5 frunze de menta
  • 60 ml rom alb
  • 1 / 2 limette taiata in sferturi
  • apa minerala
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Mojito cu rom alb este o bautura traditional cubaneza foarte indragita in lumea intreaga. Punem pe fundul paharului zaharul, frunzele de menta si sferturile de limetta. Zdrobim lamaia si menta cu o lingurita. Amestecam putin, adaugam romul, gheata si apoi apa minerala. Amestecam compozitia, decoram cu frunze de menta si o felie de limette si servim. Noroc!


Servim Mojito imediat!
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori