Mojito cu rom alb

Mojito cu rom alb este o bautura traditional cubaneza foarte indragita in lumea intreaga. Se face cu rom.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Mojito cu rom alb

Ingrediente

  • 2 lingurite de zahar
  • 4-5 frunze de menta
  • 60 ml rom alb
  • 1 / 2 limette taiata in sferturi
  • apa minerala
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Mojito cu rom alb este o bautura traditional cubaneza foarte indragita in lumea intreaga. Punem pe fundul paharului zaharul, frunzele de menta si sferturile de limetta. Zdrobim lamaia si menta cu o lingurita. Amestecam putin, adaugam romul, gheata si apoi apa minerala. Amestecam compozitia, decoram cu frunze de menta si o felie de limette si servim. Noroc!


Servim Mojito imediat!
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci