Pentru lichiorul de anason cu scortisoara si coriandru se pun intr-un borcan cu gatul stramt alcoolul, anasonul si celelalte aromate. Se astupa si se lasa sa stea doua luni incheiate.
Pentru lichiorul de anason cu scortisoara si coriandru se pun intr-un borcan cu gatul stramt alcoolul, anasonul si celelalte aromate. Se astupa si se lasa sa stea astfel doua luni incheiate. Dupa acest timp se adauga siropul de zahar. Se amesteca la fiecare doua zile, timp de o saptamana. Se filtreaza apoi la fel ca lichiorul de portocale.
Lichiorul de anason se serveste ca si aperitiv sau digestiv.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii