Curatam fructele de resturile de frunze, se . spala in mai multe ape si se pun intr-un vas emailat. Se zdrobesc cu mina, se lasa vasul la rece 10 ore,
Curatam fructele de resturile de frunze, se . spala in mai multe ape si se pun intr-un vas emailat.
Se zdrobesc cu mina, se lasa vasul la rece 10 ore, dupa care se strecoara prin tifon si se lasa siropul sa se lim-
pezeasca.
Separat, se pune zaharul cu 2 1 de apa rece pe foc si se fierbe pina cind ajunge, legat ca pentru dulceata.
Atunci se pune siropul de fructe, se mai fierbe un sfert de ora, se parfumeaza eu putina vanilie si se pune cald in sticle curate si bine uscate.
Se tin sticlele invelite in paturi sau se fierb a doua zi in bain-marie. Se leaga sticlele inainte de a se pasteuriza cu celofan pus in doua, umezit cu apa rece si bine intins.
Sticlele se pastreaza in camara, la loc uscat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii