Sodoul cu ciocolata esteo reteta culinara usor de preparat si are un gust placut. Pentru a realiza aceasta retete, sunt necesare urmatoarele ingrediente: ciocolata rasa, galbenusuri, zahar, lapte, vanilie.
Se fierbe laptele cu vanilia (baton). Cand da un clocot, se ia de pe foc si se acopera. Separat se freaca galbenusurile cu zaharul, se toarna apoi laptele treptat, amestecand mereu.
Se pune din nou cratita pe foc (nu se opreste nici o clipa amestecarea) pana incepe sa se ingroase compozitia si da primul clocot. Se da la o parte, se adauga ciocolata sau cacaua.
Se serveste in sosiera pentru budinci sau alte preparate.
Alte retete recomandate:
Sodou de vin rosu
Sodou pentru copii
Sodou
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii