Compotul de cirese cu scortisoara este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta de compot aveti nevoie de cirese, zahar si scortiosara.
Compotul de cirese cu scortisoara este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta de compot se spala ciresele si se tin 2-3 ore in apa.Se spala iarasi si se aseaza in borcanele curate.Se pun cate 4 lg de zahar la un borcan de 800 ml si se completeaza cu apa, se adauga putina scortisoara si se pun capacele.
Se pun borcanele intr-o oala pe fundul careia e un prosop si se completeaza cu apa.se fierb pana isi schimba culoare si apar bule (aprox. 15-20 min)
Compotul de cirese cu scortisoara se serveste dupa cateva zile si se poate folosi si la prajituri.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii