Gutuile se curata de coaja si se scot samburii. Dupa aceea se taie felii si se pun in apa rece. Zaharul se fierbe cu apa si scortisoara. Cand s
Gutuile se curata de coaja si se scot samburii. Dupa aceea se taie felii si se pun in apa rece. Zaharul se fierbe cu apa si scortisoara. Cand siropul este aproape gata, se adauga gutuile si se lasa sa fiarba acoperit la foc incet pana se inmoaie.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii