Dulceata

Reteta Dulceata de cirese negre

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Zaharul se pune intr-un vas, se adauga ciresele negre curatate de samburi, impreuna cu zeama ce au lasat-o si se lasa asa aproximativ 12 ore. Se pun

ingrediente

   1 kg zahar
   1 lamaie
   4 pahare de cirese fara samburi
   1 jumatate baton vanilie

mod de preparare

Zaharul se pune intr-un vas, se adauga ciresele negre curatate de samburi, impreuna cu zeama ce au lasat-o si se lasa asa aproximativ 12 ore. Se pun apoi la fiert si se adauga in compozitie zeama de lamaie si batonul de vanilie. Se lasa la fiert pana cand se leaga siropul, se indeparteaza spuma, dupa care se toarna dulceata fierbinte in borcane. Se lasa la racit si se pune deasupra capac sau se leaga celofan.
Se poate servi dupa cateva zile.



Alte retete:



Dulceata de gutui Lapte de pasare Gem de gutui
Incearca si Dulceata de gutui
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese negre" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulceata
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.