Jeleu de coarne

Se fierb 1 kg de coarne cu putina apa si se trec apoi prin sita. La 250 gr piure de coarne se adauga 250 gr zahar si se pun la foc, la fiert. Se ames

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr piure de coarne
  • 250 gr zahar tos

Mod de preparare

Se fierb 1 kg de coarne cu putina apa si se trec apoi prin sita. La 250 gr piure de coarne se adauga 250 gr zahar si se pun la foc, la fiert. Se amesteca continuu pana cand se formeaza jeleul.


Se consuma ca atare sau se poate folosi la creme. Alte retete:

Dulceata de nuci verzi Dulceata de trandafiri Dulceata de visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci