Pentru ardeii gras la borcan se coc ardeii, se curata de pielite si cotoare, se aseaza in borcane de 800 g.
Pentru ardei gra sla borcan, se coc ardeii, se curata de pielite si cotoare, se aseaza in borcane de 800 g, aproximativ trei sferturi de borcan, apoi se face baitul din otet, apa, sare, foi de dafin, iar dupa ce s-au racit, se toarna peste ardei. Deasupra se pune un centimetru de ulei si se sterilizeaza timp de 20 de minute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii