Ardei gras la borcan

Pentru ardeii gras la borcan se coc ardeii, se curata de pielite si cotoare, se aseaza in borcane de 800 g.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei
  • ulei
  • baitul din otet
  • apa
  • sare
  • foi de dafin

Mod de preparare

Pentru ardei gra sla borcan, se coc ardeii, se curata de pielite si cotoare, se aseaza in borcane de 800 g, aproximativ trei sferturi de borcan, apoi se face baitul din otet, apa, sare, foi de dafin, iar dupa ce s-au racit, se toarna peste ardei. Deasupra se pune un centimetru de ulei si se sterilizeaza timp de 20 de minute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori