Conserve de iarna

Reteta Ardei iuti cu gogonele

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Ardeii iuti cu gogonele sunt o combinatie ideala de iute cu acrisor, care se pot consuma cu preparate din carne si peste.

ingrediente

   250 gr ardei iuti proaspeti
   250 gr gogonele foarte mici
   otet de vin alb
   2 linguri de sare grunjoasa
   2 frunze de dafin
   2 crengute de cimbru

mod de preparare

Se slapa gogonelele si se oparesc in apa cu o lingurta de sare grunjoasa si o crenguta de cimbru. Se scot apoi pe servet. Cu ardeii iuti de procedeaza la fel.




Dupa ce s-au scurs de apa, se aranjeaza ardeii iuti si gogonelele in borcane.




Se toarna peste legume otet de vin alb, pana le acopera. Se pune cate o foaie de dafin. Se acopera borcanele si se lasa sa se mureze timp de o luna, intr-un loc racoros, uscat si fara lumina.


Ardeii iuti se pot consuma cu preparate din carne si peste si se pastreaza la frigider.

Incearca si Zacusca de ardei cu miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti cu gogonele" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.