Conserve de iarna

Reteta Ardei iuti la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
susu postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ardei umpluti cu branza si rosii"
 
Ardeii iuti la borcan sunt ideali pentru a fi pastrati si conservati pentru iarna. Sunt deliciosi, pot fi folositi la diferite mancaruri sau serviti langa ciorba.

ingrediente

   1 kg ardei iuti
   500 ml otet de vin alb
   1 l apa
   5 linguri de zahar
   1 lingura si jumatate de sare grunjoasa
   1 lingurita piper boabe
   2 foi de dafin

mod de preparare

Spalam ardeii si ii lasam la scurs. Se pune la fiert apa cu otetul si restul ingredientelor. Cand clocoteste se pune solutia peste ardeii asezati frumos in borcanele sterilizate si asezate pe lame de cutit. Se infileteaza capacele si se tin la loc cald (in patura) pana a doua zi. A doua zi se pun in camara.


Ardeii iuti la borcan se pastreaza la loc racoros, ferit de razele soarelui pana la consumare.

Incearca si Gustare de gogosari
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la borcan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.