Conserve de iarna

Ghiveci de gogosari, ceapa, fasole verde

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 7h:40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa se caleste in ulei, apoi se taie ros

ingrediente

   10 morcovi
   10 patrunjei
   1 kg. fasole verde
   8-10 vinete
   2 dovlecei
   10 gogosari
   5 kg. rosii
   15 cepe albe
   25 ardei grasi
   1 litru ulei
   sare

mod de preparare

Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa se caleste in ulei, apoi se taie rosiile felii si, dupa ce s-a calit ceapa, se asaza zarzavatul stors intr-o cratita mai mare; un rind zarzavat, unul de rosii taiate si ceapa calita printre ele, apoi deasupra inca putin ulei si se da la foc, se mai misca cratita usor sa nu se prinda de ea, se fierbe cca 2 ore. Se ia de la foc, se asaza in borcane nu prea pline, se pune putin ulei deasupra, se fierb in dunst 1/2 ora.
Incearca si Dovlecei
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de gogosari, ceapa, fasole verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite