Pentru prune si struguri murati se spala prunele si strugurii si se pun in borcan impreuna cu batul de scortisoara. Se amesteca pikant fixul cu apa.
Pentru prune si struguri murati se spala prunele si strugurii si se pun in borcan impreuna cu batul de scortisoara. Se amesteca pikant fixul cu apa, conform intructiunilor de pe plic. Se toarna fierbinte in borcane si se inchid cu capacul.
Dupa ce s-au racit se depoziteaza in camara.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii