Pentru salata gustoasa de popinci aveti nevoie de 4 kg gogosari, 3 kg popinci (ciuperci), 2 kg ceapa, 100 g otet, 1 l de ulei.
Pentru salata gustoasa de popinci se taie totul pestisori, dupa care se pun pe rand intr-o cratita cu 1 l de ulei. Seunduieste timp de zece minute ceapa, dupa care se da deoparte, apoi se pun gogosarii, se scot, se pun popincile tot in aceeasi cratita, timp de 10 minute, se adauga ceapa, apoi gogosarii. in continuare, se toarna otetul si condimentele, dupa care se lasa timp de un sfert de ora la prajit. La final se aseaza fierbinti in borcane.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii