Tocana cu conopida si vinete este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume se spala, curata si se taie felii toate legumele. Rosiile se fierb apoi se strecoara sucul. se pune la fiert impreuna cu morcovii, fasolea, conopida si telina. In alta cratita se pune uleiul si ceapa, cand s-a calit putin se adauga ardeii si se lasa sa se caleasca 15 minute. Se pun vinetele si dovleceii si se mai lasa alte 20 d eminute.Se mai completeaza cu suc de rosii daca este nevoie. Dupa ce au fiert legumele din sucul de rosii se amesteca cu compozitia de ceapa, se pun foile de dafin si se mai fierb impreuna 30 de minute. Se condimenteaza si apoi se toarna in borcane spalate si uscate, a doua zi se fierb in duns 20 de minute si se baga in paturi
Tocana cu conopida si vinete se serveste la micul dejun si e excelenta pentru post!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe