Vinetele cu usturoi sunt foarte gustoase si se servesc la fripturi sau la musaca. Se pregatesc usor.
Pentru vinetele cu usturoi la borcan, vinete curatate, taiate felii, stropite cu sare, apoi prajite pe ambele parti. Le ungem cu usturoi pisat si le punem in borcane mici, le legam si le fierbem la Bain-Marie timp de o ora.
Vinetele cu usturoi la borcan se servesc la fripturi sau la musaca.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii