Conserve de iarna

Reteta Zarzavat pentru ciorbe si alte mancaruri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
calugarita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Zarzavatul pentru ciorbe si alte mancaruri este delicios. Pentru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 3 kg ardei sau gogosari, 5 kg rosii, 1 telina.

ingrediente

   3 kg ardei sau gogosari
   5 kg rosii
   1 telina mare cu tot cu frunze
   3 kg morcovi
   1 l ulei
   2 kg ceapa
   sare
   piper
   1 ardei iute
   100 ml otet
   patrunjel

mod de preparare

Zarzavatul pentru ciorbe si alte mancaruri este delicios. Pentru a prepara aceasta conserva se storc rosiile si sucul rezultat se pune la fiert impreuna cu toate legumele curatate si taiate bucati mari. Se lasa sa fiarba 30 de minute apoi se dau prin masina de tocat(dupa ce s-au racit). In alt vas se pune uleiul la incins si se adauga legumele tocate, se lasa sa fiarba 30 de minute, se adauga sare, patrunjelul si frunzele de telina tocate si otetul si se toarna zarzavatul in borcane spalate si incalzite.Se capseaza si se lasa in paturi ca sa stea calde pana in ziua urmatoare apoi se depoziteaza la rece.


Zarzavatul pentru ciorbe se foloseste pentru ciorbe, tocanite, etc.

Incearca si Struguri murati
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorbe si alte mancaruri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.